Ny formgivare i ateljén
Alexander-E_8005454.jpg

För fyra år sedan utsågs Alexander Eriksson till en av Nordens mest lovande kreatörer av Cap & Design, i förra veckan började han jobba hos oss på Skeppsholmen.

Alexander har utbildats på Berghs SoC och Brobygrafiska och är såklart ett geni. Välkommen!

TBWA Stockholm
En superkommunikatör!
Lina_MG_5184.jpg

"I en värld där alla uttalanden och handlingar nagelfars har kommunikation aldrig varit viktigare. För att hylla de röster som på allra bästa sätt utnyttjar den till att göra gott presenterar Resumé 2018 års vinnare i Näringslivets 150 Superkommunikatörer."

Så står det i motiveringen till den lista där vår copywriter Lina Franzon innehar plats nr 16 i kategorin kommunikation. Så pass mäktigt ändå.

TBWA Stockholm
Vi växer så det knakar
tbwa2018.jpg

Det är inte skittråkigt att få presentera det här drömgänget som börjat hos oss... Från vänster har vi Maria Sylwan – ny formgivare från McCann, Sofia Nordström – art director från Tillsammans (som vi skrivit om tidigare), Johanna Davis, Elin Hjelte och Svante Ahlman som alla är fenomenala kreatörer direkt från Berghs – och avslutningsvis Claudia Cavalli som också förekommit här tidigare. Grattis oss!

TBWA Stockholm
Seger i Young Lions!
Young-Lions.jpg

Igår stod det klart att vår copy Claudia kammade hem segern i Young Lions och får åka ner till VM i reklam i Cannes och representera sig själv, TBWA och Sverige tillsammans med sin partner. Mycket mäktigare än såhär blir det inte. 

Stort grattis Claudia och sinnessjukt bra jobbat!

TBWA Stockholm
Penna i D&AD
217923_887edd10c2234f66a0d7cc32db62ce63.jpg

Världens kanske snyggaste priser i världens kanske svåraste tävling. D&AD i London avgjordes i förra veckan och i extremt hård konkurrens lyckades vi norpa en av de åtråvärda pennorna. Valören heter Wood, kunden heter Mind och kategorin heter Radio Campaign. Lyssna på bidraget här!

TBWA Stockholm
Finalist i Young Lions!
younglions.001.jpeg

Vårt unga copygeni Claudia Cavalli är nominerad i Young Lions 2018 – dvs det som är kvalet till VM i reklam för unga kreatörer. Hon och hennes partner från Round & Round har tagit fram konceptet A Second Thought och det kan du läsa mer om här

TBWA Stockholm