Johannes till Eurobest
IW2K9-qp_400x400.jpg

Vår copywriter Johannes Ivarsson har fått äran att agera jurymedlem i den stora reklamtävlingen Eurobest i London. Han kommer att vara med och plocka ut Europas bästa reklamkampanjer i kategorierna Brand Experience & Activation samt Direct i slutet av november. Spännande.

TBWA Stockholm
Claudia i landslaget
eurobestyoungcreatives.jpg

Vår copywriter Claudia Cavalli har fått äran att åka till Warszawa och Eurobest för att försvara de svenska färgerna i Young Creatives. Hon tävlar tillsammans med killen hon är tillsammans med, men han är faktiskt dansk. Lik förbannat hoppas vi såklart att de vinner EM i reklam i slutet av november. Läs mer om alltihopa här!

TBWA Stockholm
Grattis Tom till Årets marknadschef!
tedhedstrom.jpg

Vår kund Tom Hedström på vår kund Audi vann ikväll bilkategorin i Sveriges Bästa Marknadschefer. Motiveringen lyder: "Möjligtvis är framtidens bilar självkörande men bilbranschen kan inte köra med farthållaren på. I en för bilen omvälvande tid har årets vinnare i kategori bil balanserat rätt bilmodell med rätt kommunikation och kört ifrån alla de andra."
Stort grattis Tom! Läs mer om vinsten här.

TBWA Stockholm
Guld i Roygalan!
roy-logo-anim.gif

Juryns motivering:
“Att lyckas väva ihop annonsörens kompetens med vacker, uttrycksfull röst och en otroligt bra låt får var och en att smälta. En poetisk och musikalisk manifestation av en produkt som normalt sett inte väcker så starka känslor. Vem kunde tro att en gasorgel skulle vara med och vinna pris i Roygalan?” Väldigt kul! Se vinnarfilmen här!

TBWA Stockholm
Ny formgivare i ateljén
Alexander-E_8005454.jpg

För fyra år sedan utsågs Alexander Eriksson till en av Nordens mest lovande kreatörer av Cap & Design, i förra veckan började han jobba hos oss på Skeppsholmen.

Alexander har utbildats på Berghs SoC och Brobygrafiska och är såklart ett geni. Välkommen!

TBWA Stockholm
En superkommunikatör!
Lina_MG_5184.jpg

"I en värld där alla uttalanden och handlingar nagelfars har kommunikation aldrig varit viktigare. För att hylla de röster som på allra bästa sätt utnyttjar den till att göra gott presenterar Resumé 2018 års vinnare i Näringslivets 150 Superkommunikatörer."

Så står det i motiveringen till den lista där vår copywriter Lina Franzon innehar plats nr 16 i kategorin kommunikation. Så pass mäktigt ändå.

TBWA Stockholm