Silverägg i Audio
gala.jpg

Vår radiokampanj för Mind – som för några månader sedan belönades flerfaldigt i Eurobest – förärades med ett silverägg på Guldäggsgalan 2018. Utomhuskampanjen för samma kund fick däremot nöja sig med ett diplom. 

TBWA Stockholm
Ny, briljant kreatör:
SofiaN_crop2.jpg

Möt Sofia Nordström – vår senaste stjärna på Skeppsholmen. Före detta fotograf och agent (inte hemlig sådan) men numera art director som jobbat på Tillsammans innan hon kom till oss.

Den tuffa hoodien till trots är Sofia en synnerligen trevlig och artig person. Och givetvis helt briljant.

Välkommen!

TBWA Stockholm
Storslam i Guldnyckeln!
 Foto: Janne Naess, Dagens Media

Foto: Janne Naess, Dagens Media

Igår vann vi två guld (inklusive bästa DR), ett silver, ett brons, bästa copy och årets uppdragsgivare tillsammans med Stockholm Gas och Mind. Väldigt roligt för oss och två härliga kunder som gång på gång visar prov på såväl mod som jävlar anamma.

Framåt uppåt! Kul!

TBWA Stockholm
Seger i Månadens Film. Igen.

"I TBWA Stockholms kampanj för Unicef valde byrån att sätta de katastrofer svenskar går igenom i en bredare kontext. Det charmade juryn och byrån går vinnande ur den senaste omgången av månadens kampanj film."

Så står det i Resumés artikel, men det finns såklart mer härlig läsning här!

TBWA Stockholm
Åtta nomineringar!
GuldNyckel_web.jpg

För några år sedan såg det ut såhär dagen efter Guldnyckelgalan – och nu har vi chansen igen! Årets nomineringar är släppta och vi ligger bra till i Innovation, Bästa DR, Samhällsinformation, Energi, Årets AD, Årets Copy och Årets Uppdragsgivare (Stockholm Gas).

Hela listan hittar du här

TBWA Stockholm
Ny copywriter ombord
claudia.jpg

Det här är vår nya copy Claudia Cavalli (föredömlig allitteration där). Hon är i grunden journalistutbildad, men har de senaste åren skolats om till copywriter och efter ett par varv på Round & Round (hehehe) och Åkestam Holst, är hon nu hos oss på TBWA.

I verkligheten är hon mer färgglad än på bilden, men så blir det ibland med foton. 

Välkommen! Kul!

TBWA Stockholm