Tre nomineringar i One Show
TheOneShow.jpg

I dagarna offentliggjordes nomineringarna i prestigefyllda One Show – en av USAs (och världens) största reklamtävlingar. Vi har tre så kallade shortlists; två för Mind – i Radio respektive Best use of Music – och en i film för SJ med Hannahs resa. Roligt!

TBWA Stockholm
Ny kund!
Namnlöst.001.jpeg

Efter att ha jobbat med Nordea, Danske Bank och Länsförsäkringar så stod vi helt utan bank i ett par år. Men nu har vi en ny bank i huset. En bank som inte är som andra banker, nämligen Ica Banken. Kul! Läs mer om vår nya bank här.

TBWA Stockholm
TBWA: Global Agency of the Year!
small.jpg

Varje år utser Adweek – USA:s mäktigaste branschtidning – årets byrå på en global nivå. Och i år vann alltså vårt nätverk den otroligt prestigefyllda utmärkelsen. Om det är trist att jobba inom världens bästa byrånätverk? Knappast. Tillgången till 11000 hyfsat briljanta hjärnor kan inte överskattas.

TBWA Stockholm
Ny formgivare på TBWA
Skärmavbild 2018-12-03 kl. 13.46.06.png

Det här är Isabel Sawtelle – vår nya designer & formgivare i ateljén. Hon kommer senast från reklambyrån M&C Saatchi och dessförinnan pluggade hon på Brobygrafiskas utbildning. Varmt välkommen! Kul!

TBWA Stockholm
Nominering – Sound Award 2018
gassthlm.jpg

Vår (lite märkliga) gasorgel som vi byggde åt GRANT för Stockholm Gas räkning har fått ytterligare en nominering. Den här gången är det i kategorin “Årets röst” i tävlingen Sound Award 2018. Roligt, tycker vi. Kolla och lyssna här!

TBWA Stockholm
Johannes till Eurobest
IW2K9-qp_400x400.jpg

Vår copywriter Johannes Ivarsson kommer att agera jurymedlem i den stora reklamtävlingen Eurobest i London. Han kommer att vara med och plocka ut Europas bästa reklamkampanjer i kategorierna Brand Experience & Activation samt Direct i slutet av november. Spännande.

TBWA Stockholm