Ad Women är live!
addwomen.jpg

För drygt ett år sedan berättade vi om hur vår copy Lina Franzon och hennes vän och branschkollega Johanna Johansson dragit igång ett kickstarter-projekt för att kunna göra sin sökmotor för kvinnliga kreatörer världsomspännande.

Projektet har sedan dess vuxit på flera sätt och i dagarna lanserade de en unik, global sökmotor för kvinnlig kompetens med koppling till reklambranschen. Ett helt fantastiskt projekt som bland annat Adweek uppmärksammar i en lång artikel här! In och läs. Nu.

TBWA Stockholm
Kalle & Lina i Guldäggsjuryn
egg

I dagarna släpptes vilka personer som sitter i årets Guldäggsjury. I avdelningen “Kortare filmer” bossar ingen mindre än vår boss Kalle Widgren. Och i “Annonsering/Utomhus” sitter vår eminenta copywriter Lina Franzon. Känns tryggt.

TBWA Stockholm
P4 pratar om vår SJ-reklam
hannah1.png

De senaste årens kommunikation för SJ har väckt en hel del känslor och skapat många reaktioner, både på sociala medier och i redaktionella sammanhang. En av de senare och finare reaktionerna kom från P4 Kronoberg, som intervjuat lilla Hannah och hennes två pappor om hur deras liv förändrats efter att de medverkat i vår reklam. Lyssna på intervjun här!

TBWA Stockholm
Lina dömer Guldnyckeln
GuldNyckel_web.jpg

Den 27 mars går Sveriges största tävling i direktmarknadsföring av stapeln, nämligen Guldnyckeln. Men dessförinnan ska såklart en kompetent jury bedöma alla inskick och utse de bästa jobben. I år består juryn av ett flertal duktiga personer, men framförallt är vår copywriter Lina Franzon med och dömer. Läs mer om detta här.

TBWA Stockholm
Tre nomineringar i One Show
TheOneShow.jpg

I dagarna offentliggjordes nomineringarna i prestigefyllda One Show – en av USAs (och världens) största reklamtävlingar. Vi har tre så kallade shortlists; två för Mind – i Radio respektive Best use of Music – och en i film för SJ med Hannahs resa. Roligt!

TBWA Stockholm