Guld till Mind i Kolla!
MIND_katt.jpg
MIND_tulpan.jpg
MIND_svan copy.jpg

"I det kommersiella reklambruset förmedlas ett kontemplativt allvar där det svåra ämnet gestaltas på ett respektfullt och relevant sätt. De båda illustratörerna behärskar ett gammalmästerligt grafiskt uttryck."
Så lyder motiveringen i Svenska Tecknares årliga tävling Kolla! Guldet gick till de fantastiska illustratörerna Elin Sandström och Jennie Ekström som hjälpte oss med uttrycket i kampanjen för Mind. 
Läs mer om tävlingen och guldet här!

TBWA Stockholm
Vi och Scania lanserar världens största(?) klocka

Hur bevisar man perfekt pålitlighet och precision för en marknad där varje sekund är avgörande? Jo, genom att ta sig an den svåraste utmaningen som finns – tid. 

På ett 70 000 kvadratmeter stort flygfält skapade vi världens första klocka av lastbilar. 14 Scania-lastbilar och 90 förare engagerades i klockan som gick upp live på scaniaclock.com idag. 

Föraren Elin Engström på Scania berättar:
– Den främsta utmaningen i fjärrtransporter är precision och punktlighet. Lastbilsklockan var det ultimata provet på att hålla din linje, rätt hastighet och ha koll på varje sekund i 24 timmar i sträck. Alla förare måste vara i perfekt synk och precision för att uppnå detta.

TBWA Stockholm
Triss i ess!

Höstterminen 2016 rivstartar verkligen med tre otroligt starka rekryteringar här på TBWA: 
Först ut är Louise Sallander – PR-strateg med ett antal år och priser bakom sig på Prime. Sedan har vi Anna Boberg – ny kreatör som kommer direkt från Berghs och sist men inte minst Pernille Nylén-Janze som är ny produktionsledare på byrån. 

Läs mer om rekryteringarna här! Varmt välkomna alla tre! 

TBWA Stockholm
Nu stänger vi för sommaren

Sommaren är äntligen här och som vanligt tar byrån en liten paus i verksamheten i samband med det. Veckorna 28-30 är byrån således hyfsat tom, men det finns givetvis folk som står standby om det skulle bli panik.

Glad sommar! Ses i augusti.

TBWA Stockholm
Tre silverägg på Guldäggsgalan!

Guldäggsgalan 2016 kom och gick och med oss hem från festligheterna fick vi tre silverägg och tre diplom. Silveräggen tilldelades Canal Digital och Svensk Adressändring i kategorin Film och Synsam i kategorin Integrerat för kampanjen Länge leve fåfängan!

Med det går vi vidare i livet och fortsätter göra så bra reklam vi kan för våra kunder.

TBWA Stockholm
Sex nomineringar i Guldägget!

I dagarna släpptes nomineringarna till Guldägget 2016 och det är med en stor dos glädje vi kan meddela att vi har sex finfina nomineringar. 

Fyra av nomineringarna ligger i kategorin reklamfilm, för Canal Digital, SJ, Synsam och Adressändring. En nominering är för Synsam i integrerat och den sista är för Synsams klassiska musikstycke i kategorin hantverk.

Som grädde på moset är vår copy Stephanie Moradi nominerad till Guldskrift för Business Like A Swede.

Galan är den 20 april, så fram till dess får vi hålla tummarna.

TBWA Stockholm