Ny formgivare på TBWA
Skärmavbild 2018-12-03 kl. 13.46.06.png

Det här är Isabel Sawtelle – vår nya designer & formgivare i ateljén. Hon kommer senast från reklambyrån M&C Saatchi och dessförinnan pluggade hon på Brobygrafiskas utbildning. Varmt välkommen!

TBWA Stockholm
Nominering – Sound Award 2018
gassthlm.jpg

Vår (lite märkliga) gasorgel som vi byggde åt GRANT för Stockholm Gas räkning har fått ytterligare en nominering. Den här gången är det i kategorin “Årets röst” i tävlingen Sound Award 2018. Roligt, tycker vi. Kolla och lyssna här!

TBWA Stockholm
Johannes till Eurobest
IW2K9-qp_400x400.jpg

Vår copywriter Johannes Ivarsson kommer att agera jurymedlem i den stora reklamtävlingen Eurobest i London. Han kommer att vara med och plocka ut Europas bästa reklamkampanjer i kategorierna Brand Experience & Activation samt Direct i slutet av november. Spännande.

TBWA Stockholm
Claudia i landslaget
eurobestyoungcreatives.jpg

Vår copywriter Claudia Cavalli har fått äran att åka till Warszawa och Eurobest för att försvara de svenska färgerna i Young Creatives. Hon tävlar tillsammans med killen hon är tillsammans med, men han är faktiskt dansk. Lik förbannat hoppas vi såklart att de vinner EM i reklam i slutet av november. Läs mer om alltihopa här!

TBWA Stockholm
Grattis Tom: Årets marknadschef!
tedhedstrom.jpg

Vår kund Tom Hedström på vår kund Audi vann ikväll bilkategorin i Sveriges Bästa Marknadschefer. Motiveringen lyder: "Möjligtvis är framtidens bilar självkörande men bilbranschen kan inte köra med farthållaren på. I en för bilen omvälvande tid har årets vinnare i kategori bil balanserat rätt bilmodell med rätt kommunikation och kört ifrån alla de andra."
Stort grattis Tom! Läs mer om vinsten här.

TBWA Stockholm
Guld i Roygalan!
roy-logo-anim.gif

Juryns motivering:
“Att lyckas väva ihop annonsörens kompetens med vacker, uttrycksfull röst och en otroligt bra låt får var och en att smälta. En poetisk och musikalisk manifestation av en produkt som normalt sett inte väcker så starka känslor. Vem kunde tro att en gasorgel skulle vara med och vinna pris i Roygalan?” Väldigt kul! Se vinnarfilmen här!

TBWA Stockholm