Fem nomineringar i ägget
Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.08.23.png

Idag släpptes listan på nominerade bidrag inför årets Guldäggsgala och vi har nomineringar i fem olika kategorier för fyra olika jobb. Scania är nominerad i hantverk film, SJ Dreamhack i aktivering och utomhus, Unicefs Skrikstafetten är nominerad i film och annonsen Spara 3 kr är nominerad i annonsering – även den för Unicef.

Galan går av stapeln den 25 april.

TBWA Stockholm
Ad Women är live!
addwomen.jpg

För drygt ett år sedan berättade vi om hur vår copy Lina Franzon och hennes vän och branschkollega Johanna Johansson dragit igång ett kickstarter-projekt för att kunna göra sin sökmotor för kvinnliga kreatörer världsomspännande.

Projektet har sedan dess vuxit på flera sätt och i dagarna lanserade de en unik, global sökmotor för kvinnlig kompetens med koppling till reklambranschen. Ett helt fantastiskt projekt som bland annat Adweek uppmärksammar i en lång artikel här! In och läs. Nu.

TBWA Stockholm
Kalle & Lina i Guldäggsjuryn
egg

I dagarna släpptes vilka personer som sitter i årets Guldäggsjury. I avdelningen “Kortare filmer” bossar ingen mindre än vår boss Kalle Widgren. Och i “Annonsering/Utomhus” sitter vår eminenta copywriter Lina Franzon. Känns tryggt.

TBWA Stockholm
P4 pratar om vår SJ-reklam
hannah1.png

De senaste årens kommunikation för SJ har väckt en hel del känslor och skapat många reaktioner, både på sociala medier och i redaktionella sammanhang. En av de senare och finare reaktionerna kom från P4 Kronoberg, som intervjuat lilla Hannah och hennes två pappor om hur deras liv förändrats efter att de medverkat i vår reklam. Lyssna på intervjun här!

TBWA Stockholm
Lina dömer Guldnyckeln
GuldNyckel_web.jpg

Den 27 mars går Sveriges största tävling i direktmarknadsföring av stapeln, nämligen Guldnyckeln. Men dessförinnan ska såklart en kompetent jury bedöma alla inskick och utse de bästa jobben. I år består juryn av ett flertal duktiga personer, men framförallt är vår copywriter Lina Franzon med och dömer. Läs mer om detta här.

TBWA Stockholm
Ny kund!
Namnlöst.001.jpeg

Efter att ha jobbat med Nordea, Danske Bank och Länsförsäkringar så stod vi helt utan bank i ett par år. Men nu har vi en ny bank i huset. En bank som inte är som andra banker, nämligen Ica Banken. Kul! Läs mer om vår nya bank här.

TBWA Stockholm