TBWA hyllas av Fast Company
fast_c2.jpg

Efter att TBWA tidigare i år utsetts till världens bästa reklambyrånätverk, kommer nu nästa fina utmärkelse – nämligen att utses till ett av världens mest innovativa företag av Fast Company. Och som vi tidigare nämnt, förmånen att tillhöra och ha tillgång till ett globalt nätverk av denna magnitud går inte att överskatta.

TBWA Stockholm
Lisa & Lina till Gerety Awards
LisaLina.png

Vår AD Lisa Granberg och vår copy Lina Franzon har fått viktiga roller i den nya tävlingen Gerety Awards. Tävlingen syftar till att genom talang, mentorskap och nätverk omdefiniera villkoren inom reklambranschen och lyfta initiativ som främjar mångfald inom de kreativa näringarna.

Läs mer om Gerety här!

TBWA Stockholm
Fem nomineringar i ägget
Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.08.23.png

Idag släpptes listan på nominerade bidrag inför årets Guldäggsgala och vi har nomineringar i fem olika kategorier för fyra olika jobb. Scania är nominerad i hantverk film, SJ Dreamhack i aktivering och utomhus, Unicefs Skrikstafetten är nominerad i film och annonsen Spara 3 kr är nominerad i annonsering – även den för Unicef.

Galan går av stapeln den 25 april.

TBWA Stockholm
Ad Women är live!
addwomen.jpg

För drygt ett år sedan berättade vi om hur vår copy Lina Franzon och hennes vän och branschkollega Johanna Johansson dragit igång ett kickstarter-projekt för att kunna göra sin sökmotor för kvinnliga kreatörer världsomspännande.

Projektet har sedan dess vuxit på flera sätt och i dagarna lanserade de en unik, global sökmotor för kvinnlig kompetens med koppling till reklambranschen. Ett helt fantastiskt projekt som bland annat Adweek uppmärksammar i en lång artikel här! In och läs. Nu.

TBWA Stockholm