Brons i Månadens print

Medaljregnet fortsätter i Månadens kampanj. Vår annons för Audi R8 i tidningen Connoisseur uppskattades mycket, vilket såklart uppskattas mycket. Visserligen blev det bara en tredjeplats, men roligt ändå.

Framåt, uppåt!

TBWA Stockholm
Guldägg i print!
gyldeggz.jpg

På Guldäggsgalan igår stod det klart att vi, tillsammans med våra vänner på Unicef, skapade Sveriges bästa annons 2018. Ett nytt, skinande guldägg står därför front and center i prishyllan på Skeppsholmen.

Stort tack till Unicef för förtroende och alltihopa!

TBWA Stockholm
TBWA hyllas av Fast Company
fast_c2.jpg

Efter att TBWA tidigare i år utsetts till världens bästa reklambyrånätverk, kommer nu nästa fina utmärkelse – nämligen att utses till ett av världens mest innovativa företag av Fast Company. Och som vi tidigare nämnt, förmånen att tillhöra och ha tillgång till ett globalt nätverk av denna magnitud går inte att överskatta.

TBWA Stockholm
Lisa & Lina till Gerety Awards
LisaLina.png

Vår AD Lisa Granberg och vår copy Lina Franzon har fått viktiga roller i den nya tävlingen Gerety Awards. Tävlingen syftar till att genom talang, mentorskap och nätverk omdefiniera villkoren inom reklambranschen och lyfta initiativ som främjar mångfald inom de kreativa näringarna.

Läs mer om Gerety här!

TBWA Stockholm