OM OSS

TBWA är ett av världens absolut bästa reklambyrånätverk oavsett vilken måttstock du råkar titta på (2018 utsågs vi faktiskt till etta). I världen har TBWA över 300 kontor, i Norden finns det fyra, i Sverige ett. Detta.

Vårt nätverk jobbar bland annat med ikoniska varumärken som Apple, Adidas, Heineken, Michelin och McDonald's. Vilka vi jobbar med och vad vi har gjort, hittar du här. 

Välkommen till tbwa.se! 
(för mer information om nätverket: 
Welcome to tbwa.com

 

LITE SIFFROR

36 anställda och 3 hundar sitter i ett gammalt torpedförråd på Skeppsholmen i Stockholm. Det är trevligare än det låter.

21 uppdrag fördelade på nästan lika många kategorier. Vissa är globala – andra synnerligen lokala. En lite mer detaljerad kundlista hittar du här.

TBWA grundades i Paris 1970. TBWA\Stockholm grundades 1998, men har funnits i nuvarande konstellation sedan 2005.

 

TBWA I NORDEN

Eftersom TBWA finns i hela världen, så innebär det med viss självklarhet att vi även finns i hela Norden. Vi och våra kära grannländer har löpande ett tätt samarbete med ett stort antal gemensamma uppdrag.

Vill du veta mer om vår nordiska set-up och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa? Bra, maila omedelbart till kund@tbwa.se

 

TBWA\WORKS

För att kunna sköta snabbare och enklare produktioner åt våra kunder, har vi startat upp produktionsenheten \Works. 

Här skapar vi enklare front end och digitala produktioner, content för sociala medier, trycksaker, specialprojekt och event. Kortare och snabbare processer gör att produktionerna blir kostnadseffektiva utan att kvalitén blir lidande. Närheten till övriga byrån är nämligen ganska påtaglig, det rör sig om 3-4 meter.

Vill du veta mer kan du kontakta Per Olholt.

 
Karta Norden_3.png
 
 
bg gul.jpg