Om oss

TBWA är ett av världens absolut bästa reklambyrånätverk, oavsett vilken måttstock du råkar titta på. I världen har TBWA över 300 kontor, i Norden finns det fem, i Sverige ett. Detta.

TBWA-nätverket jobbar bland annat med ikoniska kunder som Apple, Adidas, Heineken, Michelin och McDonald's. Vilka vi jobbar med och vad vi har gjort, hittar du på den här sajten. 

Välkommen till tbwa.se! 
(och vill du veta mer om vårt nätverk – Welcome to tbwa.com)

 

TBWA\STOCKHOLM I SIFFROR

32 anställda: 4 projektledare, 10 kreatörer, 1 PR-strateg, 1 planner, 6 produktionsledare, 3 producenter, 4 formgivare, 1 ekonomichef, 1 VD, 1 kontorsansvarig och 2-3 hundar.

Grundat 1998, i nuvarande konstellation sedan 2005.

 

TBWA I NORDEN

Eftersom TBWA finns i hela världen, så innebär det ju med viss självklarhet att vi även finns i hela Norden. Vi och våra grannländer har ett starkt nordiskt nätverk med ett stort antal gemensamma kunder och uppdrag.

Vill du veta mer om vår nordiska set-up och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa? Bra, maila omedelbart till kund@tbwa.se

 

TBWA\WORKS

För att kunna sköta snabbare och enklare produktioner åt våra kunder, har vi startat upp en produktionsenhet på byrån som heter \Works. 

Här skapar vi enklare front end och digitala produktioner, content för sociala medier, trycksaker, specialprojekt och event. Kortare och snabbare processer gör att produktionerna blir kostnadseffektiva utan att kvaliteten blir lidande. Närheten till övriga byrån är nämligen ganska påtaglig, det rör sig om ungefär 3-4 meter.

Vill du veta mer om \Works kan du kontakta Per Olholt.

 
bg gul.jpg