Ny kund!
sporta1.png

Vi är svinglada och superstolta över att kunna välkomna Nordens största sportbutik på nätet till TBWA. Och är det inte häpnadsväckande: om vi fick välja en sportbutik på nätet att jobba med, hade vi faktiskt valt Nordens största – och nu blev det så! Otroligt.

TBWA Stockholm
En superkommunikatör. Igen.
Lina_MG_5184.jpg

För andra året i rad är vår Vice VD Lina Franzon med på Resumés lista över Sveriges superkommunikatörer. För andra året i rad är hon på plats 16 i kategorin Kommunikation för sitt arbete med Ad Women. 100% rimligt. Hela listan hittar du här!

TBWA Stockholm
TBWA\ Open avgjord!

Vår årliga tennisturnering på Skeppsholmens tennisbana nere vid vattnet avgjordes härförleden och vinnare blev inga mindre än Alexander Eriksson och Carl Dalin. Men det viktigaste är såklart inte att vinna, utan att deltaga…?

TBWA Stockholm
Shortlist i Gerety Awards

Nystartade Gerety Awards, där vår AD Lisa Granberg varit jurymedlem och vår Vice VD Lina Franzon har en aktiv roll, presenterade nyligen sin första shortlist någonsin. Och vi kan med stolthet konstatera att våra filmer för SJ är nominerade. Kul!

TBWA Stockholm
Brons i Månadens print

Medaljregnet fortsätter i Månadens kampanj. Vår annons för Audi R8 i tidningen Connoisseur uppskattades mycket, vilket såklart uppskattas mycket. Visserligen blev det bara en tredjeplats, men roligt ändå.

Framåt, uppåt!

TBWA Stockholm
Guldägg i print!
gyldeggz.jpg

På Guldäggsgalan igår stod det klart att vi, tillsammans med våra vänner på Unicef, skapade Sveriges bästa annons 2018. Ett nytt, skinande guldägg står därför front and center i prishyllan på Skeppsholmen.

Stort tack till Unicef för förtroende och alltihopa!

TBWA Stockholm