Kalle & Lina i Guldäggsjuryn
egg

I dagarna släpptes vilka personer som sitter i årets Guldäggsjury. I avdelningen “Kortare filmer” bossar ingen mindre än vår boss Kalle Widgren. Och i “Annonsering/Utomhus” sitter vår eminenta copywriter Lina Franzon. Känns tryggt.

TBWA Stockholm
P4 pratar om vår SJ-reklam
hannah1.png

De senaste årens kommunikation för SJ har väckt en hel del känslor och skapat många reaktioner, både på sociala medier och i redaktionella sammanhang. En av de senare och finare reaktionerna kom från P4 Kronoberg, som intervjuat lilla Hannah och hennes två pappor om hur deras liv förändrats efter att de medverkat i vår reklam. Lyssna på intervjun här!

TBWA Stockholm
Lina dömer Guldnyckeln
GuldNyckel_web.jpg

Den 27 mars går Sveriges största tävling i direktmarknadsföring av stapeln, nämligen Guldnyckeln. Men dessförinnan ska såklart en kompetent jury bedöma alla inskick och utse de bästa jobben. I år består juryn av ett flertal duktiga personer, men framförallt är vår copywriter Lina Franzon med och dömer. Läs mer om detta här.

TBWA Stockholm
Tre nomineringar i One Show
TheOneShow.jpg

I dagarna offentliggjordes nomineringarna i prestigefyllda One Show – en av USAs (och världens) största reklamtävlingar. Vi har tre så kallade shortlists; två för Mind – i Radio respektive Best use of Music – och en i film för SJ med Hannahs resa. Roligt!

TBWA Stockholm
Ny kund!
Namnlöst.001.jpeg

Efter att ha jobbat med Nordea, Danske Bank och Länsförsäkringar så stod vi helt utan bank i ett par år. Men nu har vi en ny bank i huset. En bank som inte är som andra banker, nämligen Ica Banken. Kul! Läs mer om vår nya bank här.

TBWA Stockholm
TBWA: Global Agency of the Year!
small.jpg

Varje år utser Adweek – USA:s mäktigaste branschtidning – årets byrå på en global nivå. Och i år vann alltså vårt nätverk den otroligt prestigefyllda utmärkelsen. Om det är trist att jobba inom världens bästa byrånätverk? Knappast. Tillgången till 11000 hyfsat briljanta hjärnor kan inte överskattas.

TBWA Stockholm